IMG-LOGO

infoGeboren onder het element metaal.
Echter niet in de vorm van ijzer en staal,
maar in de vorm van goud en zilver.

Openingsuren

OPEN
Woensdag:
(mei - sept) 13:00 - 18:00
(sept - april) 13:00 - 16:00
Donderdag:
10:00 - 18:00
vrijdag:
10:00 - 18:00
Zaterdag:
10:00 - 12:30

In drukke periodes is alles op afspraak dus best eerst een bericht sturen mocht je willen langs komen.
Juweelidee is een project in bijberoep en dus maandag en dinsdag niet bereikbaar overdag.

IMG

Over mezelf

Na 10 jaar bij een juwelier in Knokke Eden collectie en 8 jaar Wouters en hendrikx te Antwerpen was mijn ervaring klaar. Juweelidee is mijn ' andere' manier om mensen te helpen. Ik vind het een eer om zo'n mooie creaties te mogen maken voor mijn klanten. Ik maak hen gelukkig met het juweel ( hoe emotioneel het soms ook is) maar ik zeg hen ook altijd bedankt dat ik dit heb mogen doen. Want zo voelt het ook aan. Met hart en ziel werk ik aan een idee die samen na een gesprek er gekomen is.

IMG

Klanten aan het woord

Je creativiteit maakt van jou een uniek persoon. Jij houdt rekening met de wens van je klanten waardoor je klant van elk door jou gemaakt juweel erg blij wordt, telkens opnieuw. Ook mag je jouw enorme klantvriendelijkheid niet onderschatten. Voor mij persoonlijk is het steeds een " feestje" om naar juweelidee te komen.

AM. T.


Ilse heeft een zeer persoonlijke aanpak. Het feit dat je " samen gaat zitten" om over iets te praten. Schept al een band van vertrouwen. Ze luistert eerst aandachtig, ze creëert een aangename sfeer tussen de klanten en haarzelf en bespreekt de mogelijkheden op een eerlijke manier. Bovendien heeft ze een verrassende mooie ideeën om van iets ouds, iets nieuws te maken. En na een gezellige babbel, kom ik er steeds tervreden buiten.

E. S.

IMG

Juweelidee

Tussen wens en werkelijkheid
Wil ik de schoonheid vinden
Samen nemen we de tijd om die twee te verbinden.
Een verhaal of een gevoel
Is altijd een juweel
Als je begrijpt wat ik bedoel
Dan delen we zoveel.

T. D.

IMG

Fair trade

Het goud en zilver waar ik nieuwe stukken mee maak zijn fair trade. Het is voor mij belangrijk om steeds met eerlijke producten te werken en zodat iedereen ook daadwerkelijk een eerlijke kans op een beter leven heeft.

IMG